Blog

Blog

 • Gode råd mod stress

  Gode råd mod stress

  Gode råd mod stress. Når bølgerene går højt og der er travlhed, kan det være svært at undgå stress. I de situationer er det godt at huske på, at stress også hjælper dig til at præstere mere i perioder, hvor der er brug for det. Det er bare vigtigt at du passer godt på dig selv […]Læs mere »
 • Ferie er en lakmusprøve i forhold til stress.

  Ferie er en lakmusprøve i forhold til stress.

  Ferie er en lakmusprøve i forhold til stress. Det kan være svært at mærke, hvor presset du er. Det kører bare derud af. Hverdagen, gøremål, forpligtelser, krav og relationer der skal keres om og holdes ved lige. Jobbet er (forhåbentligt) spændende, udfordrende og krævende. Der er måske ingen, der spørger til dit velbefindende eller du […]Læs mere »
 • Hvad er stresscoaching?

  Hvad er stresscoaching?

  Måske undrer du dig over, hvad stresscoaching er! Det får du svaret på her.   Stress kan ramme alle og hvis du ikke opdager de signaler din krop sender til dig i tide, kan stress ramme dig som lyn fra en klar himmel. Forebyggelse eller behandling? Hvis du er så heldig, at du opdager kroppens […]Læs mere »
 • Selvfølgelig kan jeg multitaske!!!

  Selvfølgelig kan jeg multitaske!!!

  Multitasking? Vi tjekker mails, Facebook, sender SMS’er, læser online nyheder, tager billeder til næste Instagram opdatering, taler i telefon, – og tjekker selvfølgelig også lige den sidste Snap…. Vi multitasker… En tidsrøver Vi har lært, at det at multitaske er godt, men sandheden er, at det tager en masse tid fra os. Hver gang det […]Læs mere »
 • Stresset??? Jamen jeg laver jo ingenting…

  Stresset??? Jamen jeg laver jo ingenting…

  Det er en misforståelse, hvis man tror, at ledige ikke kan blive stressede. Det er en utrolig stor belastning, at være jobsøgende. Sundhedsstyrelsens Folkesundhedsundersøgelse fra 2013 peger på, at det er mere stressende, at være ledig end at være i arbejde. 28% af de adspurgte ledige mod 16% af de, som var i job, oplevede […]Læs mere »

"Forandring er ikke blot nødvendig i livet – det er livet."

Alvin Toffler200