Stresscoaching for private

Det typiske samtaleforløb

Et typisk samtaleforløb indeholder 7-10 samtaler som er fordelt på ca. 3 mdr. De første 4 samtaler ligger med en uges mellemrum og de sidste aftales efter behov. 1. samtale er af 2 timers varighed, hvoraf den ene kan være walk and talk.  Ca. en måned efter forløbet vil der være en opfølgende samtale, for at garantere, at det fortsat er dig der styrer stressen og ikke stressen der styrer dig.

Det er muligt at forlænge forløbet ved behov.

Walk and talk

Gang og frisk luft har en lang række positive gevinster for krop og sjæl og man taler så godt når man går. Derfor er der afsat 2 timer ved første samtale, så vi kan starte med en gåtur, på de dertil anlagte stier. Derefter fortsætter vi samtalen i samtalerummet.

Fremadrettet er du velkommen til at benytte det naturskønne område, hvis du har brug for lidt frisk luft og en gåtur evt. efter vores samtaler.

Telefon eller Skype samtale

Hvis vi bor langt fra hinanden eller hvis du har det bedst hjemme er det muligt, at have samtaler pr. telefon eller Skype – og det virker faktisk!

Det er også en mulighed at kombinere de forskellige samtaleformer. Vi finder frem til, hvordan et forløb tilgodeser dig og dine behov bedst muligt.

Du er altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale, hvis du er i tvivl om stresscoaching er noget for dig.

Personlig samtale:

Personlige samtaler foregår på dine præmisser og tage vare om dine behov, så du kan komme hurtigt videre.

Stresscoaching for familie:

Opbakning og forståelse er vigtig. Derfor tilbyder jeg stresscoaching til dig og dine nærmeste. 


"Når man således bliver ved med at gå, så går det nok
."

Søren Kierkegaard