Om mig

Jeg er uddannet stresscoach hos Forebyg Stress, og som sygeplejerske i lægepraksis har jeg mange års erfaring med samtaler og livsmestring. Jeg kan hjælpe dig med at forstå, når kroppen forsøger at kommunikere med dig, og måske gør dig utryg.

Livet har lært mig, at verden ikke altid er, som jeg kunne ønske mig. Der er dagligt udfordringer med familie, job, kærlighed, parforhold, økonomi og fritid - og ulykker rammer ikke kun hos naboen.

Jeg har erfaret, at kroppen kan sige STOP, når der ikke kan være flere stressudløste dråber i glasset, men det betyder ikke, at livet er slut.

Der er et også et dejligt liv på den anden side af en stressperiode, hvis man får den rigtige hjælp.

Jeg tilbyder et stresscoachforløb, hvor du bliver mødt af en reel coach med høj faglighed. Et forløb der tager udgangspunkt i, at stresscoaching ikke er en livslang proces, men et forløb der præsenterer nogle simple redskaber. Brugt over tid kan de hjælpe dig til et liv, hvor det ikke er stressen, der har kontrollen, men hvor du har kontrol over stressen.

Jeg tænker, at ethvert menneske er skabt unikt med helt særlige kvaliteter, færdigheder og ressourcer. Derfor er respekt, udover nærvær i mødet med mine medmennesker, vigtige værdier for mig og hvad vi taler om i vores samtaler bliver naturligvis mellem dig og mig.

Jeg er gift med Søren og sammen har vi 2 dejlige piger og 2 skønne drenge.

-

Hvis du er i tvivl om, stresscoaching er noget for dig er du altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak.

“Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd.”

K.E. Løgstrup

>